torstai 15. joulukuuta 2016

Parhaat puitteet jouluaterialle!

Oletko sinäkin jouluihmisiä? Minä alan hyräillä joululauluja jo marraskuun puolessa välissä ja joulukuusi on saatava sisälle jo näihin aikoihin! Koristeiden kanssa maltan odottaa aattoaamuun saakka, koska kuusen koristelu on tärkeä osa meidän perheen jouluperinteitä.

Joulussa on sitä jotain tunnelmaa. Siihen liittyy paljon erilaisia muistoja niin lapsuudesta kuin teinivuosiltakin. Jokajouluinen perinne on kuitenkin ollut jouluaterialla käyminen omien vanhempien luona. Viime vuosina perhe on kasvanut sisaruksien lapsilla, joten vanhempien vanha pöytä on jäänyt kovasti pieneksi meidän suurelle joulusakillemme.

Tänä vuonna päätimme siis ilahduttaa sisarusten kanssa äitiä ja isää uudella ruokapöydällä ja tuoleilla. Löysimme hyvän nettikaupan, josta ruokailuryhmät saa tilattua edullisesti ja nopealla toimituksella. Koska emme voi jättää tätä asiaa ihan jouluaattoon, pöytä ja tuolit ovat jo saapuneet perille ja kävimme juuri eilen ne kokoamassa ja laittamassa paikoilleen. Täytyy sanoa, että äidin ja isän ilmeet olivat näkemisen arvoisia - saatoinpa nähdä jopa pienen liikutuksen kyyneleen äidin silmäkulmassa.

Yhteiset hetket ovat tärkeitä - ja mikäpä olisi parempi tapa nauttia yhteisistä hetkistä kuin herkullisen aterian äärellä. Toivotan teille kaikille oikein ihanaa ja tunnelmallista joulua. Nauttikaa hetkistä rakkaittenne kanssa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti