maanantai 28. lokakuuta 2013

Auto-ongelmia ja kirpparilöytöjä

Voi hitsi! Just nytkö sen auton piti hajota? Meidän olis pitänyt lähteä automatkalle isovanhempien luokse viikon lopussa. Tällaisia tunnelmia tänään.

En oikein tiedä mikä siinä autossa meni hajalle, mutta onneksi lähellä asuva isäni tietää sen verran autoista, että osaa jopa korjata vian. Skruvat autovaraosat oli kaikista edullisin vaihtoehto ja sieltä nyt tilattiin ne tarvittavat osat, jotka toivottavasti tulevat ennen lauantaita. Harmittaa kun tällaisten ongelmien täytyy aina ilmaantua juuri ennen kuukausia suunniteltua matkaa!

Mieheni vanhemmat tosiaan asuvat meistä 400 kilometrin päässä, eli siellä päin tulee harvoin käytyä. Nyt kuitenkin ajattelimme lähteä pienelle neljän päivän lomalle poikien mummun ja papan kuokse. Mies on ollut jo muutaman päivän Lapissa päin työmatkalla ja ajaa suoraan mummulaan. Siksi tuo auton hajoaminen ketuttaa niin paljon - poikien kanssa kun ei paljon bussilla tai junalla ajella. No, toivottavasti iskä saa korjattua, kun ei juuri nyt ole varaa kalliisiin korjaamoihinkaan.

Muuten tämä päivä on mennyt ihan mukavasti: aamulla vaatetin isomman pojan päiväkotiin ja Joonaksen kanssa lähdimme pienelle kävelylenkille kirpparille ja kauppaan. Kirpparilta tein tosi kivoja löytöjä: valkoisen lampun, jonka tuunasin puuhelmillä sekä muutamia vanhoja lasipurkkeja. Yhdellä isolla purkilla oli hintaa 50 senttiä ja niitä tuli ostettua sitten kerralla isompikin satsi!

Nyt tämä naikkonen lähtee käymään kirjastossa poikien kanssa. Heido!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti