maanantai 30. joulukuuta 2013

Tuunausta ja uuden vuoden odottelua

Olen ollut tekemättä mitään (ylimääräistä siis, perhe täytyy ruokkia lomallakin) muutaman päivän ja tunnen kuinka pääni suorastaan pursuaa ideoita. Joulusiivouksen yhteydessä tyhjensin vaatekaapit vanhoista, parhaat päivänsä nähneistä t-paidoista, joista nyt suunnittelen virkaavani lastenhuoneeseen pyöreän, värikkään maton. Tähän tyyliin, mutta sinivihervalkoraitaisen. Kuteita siis leikkaamaan.


Myös vanhoista kirjoista voisi tuunata jotain hyödyllistä, kuten tällaisia hyllyjä (ehkä kuitenkin erilaisilla tuilla). Muita kiinnostavia tuunausesimerkkejä löytyy esim. näiltä sivuilta.
 
Tänään tein lasten kanssa myös kirppiskierroksen. Uusi talvitakki olisi haussa. Joo, tiedän, vastahan minä ostin uudet talvitakit koko perheelle, mutta nyt haluaisin vielä sellaisen pidemmän takin, joka sopisi myös hameen kanssa. Kirppikseltä tarttui mukaan muita kivoja juttuja, kuten hyväkuntoisia kirjoja pojille, mutta takkia en löytänyt. Ei se mitään, nyt kun alennusmyynnit ovat alkaneet, uuden takin saa tosi edullisesti vakikaupastamme Sportamoresta, esim. tällaisen:
 
Vuosi vaihtuu huomenna, ja olemme menossa poikien kanssa lasten uuden vuoden ilotulitukseen, joka on onneksi jo kuudelta. Ehtii sitten vielä juhlia kotoa perheen kesken tätä tapahtumarikasta, mutta aivan ihanaa vuotta 2013. Toivottavasti ensi vuodestakin tulee yhtä ihana! Tai ihanampi, kun saadaan talo pikkuhiljaa kuntoon...

  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti