maanantai 25. marraskuuta 2013

Vaikeuksista voittoon ja jouluostoksia

Aina kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Tämän sain todeta tänä viikonloppuna useaan otteeseen, kun päätimme lähteä joululahjaostoksille Tuuriin.

Ensimmäinen koettelemus tapahtui jo matkalla. Jouduimme pysähtymään tankkaamaan autoa, mutta ihmetykseksemme emme saaneet bensaa maksettua. Siitä jatkoimme nolona tiskille ja yritimme keksiä ratkaisua äkilliseen rahaongelmaan (lue: kuukauden lopussa kaikki rahat olivat menneet äkillisiin menoihin kuten lainojen takaisinmaksuun). Pikainen nettiselaus ja päätimme ottaa pikavipin osoitteesta www.monetti.fi. Tai no ilmeisesti tätä ei enää kutsuta pikalainaksi, vaan kulutusluotoksi.

Joka tapauksessa 1000 euroa tilille oli pelastus... aluksi. Tuurissa Kalle katosi ja tunnin etsintöjen jälkeen löysimme hänet syömässä jäätelöä tavarapuolen ulkopuolella. Äitille tämä oli melko kova paikka, vaikka henkilökuntaa nauratti Kallen oma-aloitteisuus. Hän oli kuulemma marssinut kassalle ja tilannut pehmiksen äitin laskuun :)

Kaikesta huolimatta pääsimme lopulta vanhempieni luokse Alajärvelle ja vietimme mitä ihanimman viikonlopun yhdessä. Tuurista lähti matkaan iso kasa joululahjoja ja -koristeita edulliseen hintaan. Joskus on vaan niin rauhoittavaa tuhlata kaikkeen krääsään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti