keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Sisustusseikkailu alkakoon!

Hei ja tervetuloa Sisustusseikkailuun!

Täällä kirjoittelee 30-vuotias kotiäiti ja vaimo, jolle sisustus, remontointi ja muutenkin käsillä tekeminen on tärkeää. Sisustusseikkailun ensimmäinen postaus ei tule käsittelemään minua, vaan sen sijaan mennään suoraan asiaan: eli remontointiin ja sisustukseen.

Ostimme viime vuonna vanhan omakotitalon, joka olisi voinut olla paremmassakin kunnossa. Astuessamme sisään taloon tiesimme vain sen, että tämä se olisi - hieman ehkä lapsellisina ajattelimme, että ei tämän remontoiminen nyt hirveän vaikeaa voi olla.

Remppaaminen ja ramppaaminen on nyt kestänyt lähes vuoden ja vielä on paljon tekemättä: sauna ja kylppäri pitää vielä peruskunnostaa ja keittiökin kaipaisi uudistusta. Varaston rempan saimme valmiiksi eilen, joten siitä todennäköisesti tulette kuulemaan tässä muutaman päivän sisällä.

Sisustuksessa suosin kontrasteja ja erilaisia kirpputori- ja kierrätyslöytöjä. Tykkään myös kunnostaa huonekaluja, tietenkin aina vanhan kalusteen "aikaisempaa elämää" kunnioittaen. Hyvistä kirpputorilöydöistä tulen kertomaan teille taatusti lisää tulevaisuudessa!

Olisi kiva kuulla myös teidän kokemuksianne vanhojen talojen kunnostuksesta. Tiedän että kaikilla remontti ei olekaan mennyt suunnitelmien mukaan, joten olisi kiva kuulla teidänkin "älä tee näin" -juttuja etukäteen erityisesti keittiö- ja kylpyhuoneremppoihin liittyen. 

Nyt täytyykin mennä laittamaan lapsille ruokaa. Kaunista päivänjatkoa!


Ps. Tässä vielä muutama kuva, josta ilmenee sisustustyylini pääpiirteittäin:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti